Skolelederbloggen

“We do not learn from experience…we learn from reflecting on experience.” – John Dewey

Ett år har gått

Ridderspranget

For ett år siden begynte jeg å skrive denne bloggen. I løpet av 2014 har jeg fått skrevet 24 blogginnlegg – noe som tilsvarer et gjennomsnitt på 2 i måneden. Det er jeg fornøyd med :-)

Som jeg skrev i mitt første innlegg ‘Hvorfor starter jeg å blogge?’ så har aldri mitt poeng vært å fange en stor leserskare. Jeg skriver i utgangspunktet for meg selv, og ikke for andre. Noen få innlegg har jeg allikevel promotert litt på skolens facebookside og på twitter. Det er for å gjøre andre oppmerksomme på enkelte av innleggene slik at jeg føler meg sikrere på at andre vet hva jeg mener og hva jeg står for.

En av de tingene jeg setter stor pris på selv med bloggen er at det blir stor åpenhet rundt hva jeg mener om enkelte skolesaker – slik at det ikke skal være noen tvil om hva jeg mener. Ingen som leser bloggen er vel i tvil om hva jeg mener om bruk av IKT i skolen? Eller i tvil om hva jeg syntes om KS sitt forsøk på å ‘strukturere’ lærernes arbeidsdag.

Nyttårsforsettet mitt må vel bli at jeg får formidlet enda mer av det vi driver med, og skal drive med i IKT-prosjektet på skolen vår slik at enda flere blir fristet til å ta i bruk Chromebooks, Google Apps For Education (GAFE) og å flippe undervisningen mer.

Published by

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s