Skolelederbloggen

“We do not learn from experience…we learn from reflecting on experience.” – John Dewey

ResearchED Scandinavia

Da er det 10 dager igjen til ResearchED Scandinavia og her finner du programmet for lørdagen.

Jeg har tidligere skrevet om ResearcED her, her og her. Jeg mener det er viktig for skoleledere og lærere å følge med på hva forskning sier og hva som er formålstjenelig å gjøre i klasserommene og på skolen.

Det er en av grunnene til at jeg støtter opp om denne typen arrangement. På ResearchED er det rimelig å komme. Forelesere får ikke betalt for å stille opp og fortelle oss hva forskning forteller oss om undervisning. Det gjør at du og jeg får en rimelig konferanse med mange muligheter til å lære noe nytt.

Fra ni om morgenen til fem om ettermiddagengår det i ett. Selv planlegger jeg å lære mer om ‘PISA – a global education arms race?’, ‘Formative use of assessment information’, ‘We meet to talk data’, ‘Effective classroom practices in teaching digital literacy’, ‘Flip the system – Changing education from the ground up’ og ‘Embedding formative assessment’. Det er ikke umulig at jeg ombestemmer meg etter å ha fått pratet med foreleserne fredag kveld og tenkt meg litt om, men en ting vet jeg; Det blir en spennende lørdag og begynnelse på påsken.

Følg oss på twitter neste lørdag under hastagen #rEDScand, om du ikke kommer til Gøteborg en tur da :-)

Published by

Ett svar til «ResearchED Scandinavia»

  1. […] har jeg skrevet om flere ganger her, her, her, her, her, her, her og her. Lørdag den 10. mars var det igjen tid for researchED Leads i Haninge like […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s